Verblijf

Indien u een kamer via onze website boekt, dan ontvangt u gegarandeerd de laagste prijs. Er zitten immers geen extra partijen tussen die ook betaald dienen te worden. Het geld dat wij daarmee besparen delen wij graag met u, middels een korting op de kamerprijs.

Wanneer u gereserveerd heeft via een online travel agent zoals Booking.com en Expedia.com, dan gelden er strengere annuleringsvoorwaarden, ten opzichte van de rechtstreeks bij ons geboekte kamers. Wij hanteren de annuleringsvoorwaarden opgesteld door Koninklijke Horeca Nederland (KHN).

In het onderstaande overzicht wordt weergegeven welke kosten gerekend worden in het geval dat een geboekte kamer bij ons geannuleerd wordt.

Tot 30 dagen voor aankomst0%
30 - 14 dagen voor aankomst15%
14 - 7 dagen voor aankomst35%
7 - 3 dagen voor aankomst60%
3 dagen - 24 uur voor aankomst85%
Vanaf 24 uur voor aankomst100%

U kunt standaard inchecken vanaf 15.00 uur tot 21.30 uur.
Wilt u na 21.30 uur inchecken, dan dient u op de dag van aankomst contact op te nemen met de receptie.

De check out is standaard tot 11.00 uur.
Indien de beschikbaarheid het toelaat, is het mogelijk om een late check out te boeken.
Voor € 25,00 kunt u tot 14.00 uur gebruik maken van uw kamer.

Het hotel beschikt niet over een lift. Indien u hulp behoeft met uw bagage helpen wij u graag. Bent u slecht ter been, dan adviseren wij u voor het boeken contact op te nemen met de receptie op +31 (70) 3540193.

Wij raden onze gasten aan om zo veel mogelijk naar Scheveningen te reizen met het openbaar vervoer. Er zijn directe verbindingen van de stations in Den Haag naar het hotel, en de bussen/trams rijden zeer frequent. Parkeren in Scheveningen is vaak lastig en duur.
Het Strandhotel heeft GEEN eigen parkeergelegenheid. Indien u een parkeerplaats kunt vinden op de openbare parkeerplaatsen rondom het hotel, kunnen wij een vergunning voor u aanmelden bij de gemeente. (indien voorradig, en geldig van het moment van aankomst tot de dag van vertrek 12.00 uur). De kosten hiervoor zijn € 20,00 per dag. U kunt bij het hotel geen parkeervergunningen of parkeerplaatsen reserveren.

TIP 1 :

Park & Bike Den Haag biedt parkeerplaatsen inclusief huurfietsen aan bij Renbaan Duindigt in Wassenaar. Deze parkeerplaats ligt per fiets op slechts 4,9 km van het hotel. Reserveer hier

TIP 2 :

U kunt ook parkeren in een van de parkeergarages in de buurt van het hotel. Parking Strand is vaak de beste keuze wanneer drukte verwacht wordt. De kosten van de garages variëren tussen de € 18,70 en € 30,00 per 24 uur. Reserveer hier uw parkeerplaats in de Parking Strand. Gedurende de gekozen periode kunt u onbeperkt in- en uitrijden voor slechts €18,70 per 24 uur. (u heeft geen promotie code nodig)

TIP 3 :

Via prettigparkeren.nl kunt u zien waar u in Scheveningen en Den Haag nog gratis kunt parkeren. (grijze gebieden)

TIP 4 :

Webacab widget iframe

Via onderstaande widget kunt u vaak voordelige parkeerplaatsen reserveren net buiten Scheveningen. Voor een kleine meerprijs boekt u ook uw aansluitende vervoer met OV, huurfiets of taxi.

TIP 5 :

Tussen 1 november en 1 maart kunt u gratis parkeren op parkeerterrein het Zwartepad.

Parkeren blijft altijd uw eigen verantwoordelijkheid. Het hotel is niet aansprakelijk voor parkeerboetes.

Het Strandhotel is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op 9292 vindt u de beste route vanaf uw locatie.

Momenteel wordt er gewerkt aan de realisatie van de nieuwe boulevard van Scheveningen. Er wordt verwacht dat de werkzaamheden ergens in 2020 volledig afgerond zullen zijn. Indien u vragen heeft over de bereikbaarheid, of wilt weten of de werkzaamheden gevolgen hebben voor uw verblijf, dan staan wij u graag te woord.

Vervoer

Het ontbijt wordt van 07:30 uur - 10:00 uur (weekeinde 08:30 uur - 10:30 uur) geserveerd in buffetvorm in de ontbijtzaal met uitzicht over zee.
Wanneer u een overnachting zonder ontbijt reserveert, kunt u bij check-in alsnog besluiten om het ontbijt te reserveren voor € 7,50 per persoon.
Wanneer u op de dag zelf besluit om te ontbijten, bedragen de kosten € 15,00 per persoon.

Wij hebben altijd een aantal gluten- & lactosevrije producten in het assortiment. Graag verzoeken wij u, eventuele allergieen aan ons door te geven zodat wij naar de mogelijkheden kunnen kijken.

Het Strandhotel bestaat van oudsher uit twee villa’s . Veel oorspronkelijke details zijn nog zichtbaar. Kleine opstapjes, verhogingen en doorgangen, dragen bij aan de sfeervolle ambiance, maar zorgen er ook voor dat het hotel slecht toegankelijk is voor mindervaliden. Het hotel heeft echter een aantal hotelkamers direct aan de straatzijde; deze kamers kunnen geschikt zijn voor gasten met een mobiliteits probleem. Indien u een kamer wilt boeken, maar u bent slecht ter been, verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met de receptie via +31 (70)3540193.

Vanwege de historie van het pand zijn alle hotelkamers qua afmeting en indeling verschillend. Sommige kamers hebben een balkon, beschikken over een grote badkamer, hebben veel ramen, zitten hoog in het pand etc. Het is mogelijk om uw wensen aan ons door te geven, wij maken daar een notitie van en proberen er bij de dagindeling rekening mee te houden. Deze verzoeken worden echter NOOIT gegarandeerd. Het kamertype dat u boekt (single, budget, standaard of zeezicht) is uiteraard wel een garantie.

Het is niet toegestaan uw huisdieren mee te nemen naar het Strandhotel. Hulp of geleidehonden vormen hierop een uitzondering.

Indien u voor 15.00 uur in het hotel arriveert, en uw kamer is nog niet beschikbaar, kunt u uw bagage bij ons in bewaring geven. Uw bagage kunt u ook na het uitchecken nog bij de receptie achterlaten.

Omgeving

Van maart tot oktober staan er strandpaviljoens op het strand. Schuin voor de deur van het Strandhotel ligt Patagonia Beach. Op vertoon van uw kamersleutel krijgt u 25% korting op de huurprijs van hun strandbedjes. Wij raden u ook zeker aan iets lekkers te bestellen van de veelzijdige menukaart. Hotelgasten ontvangen namelijk tevens 10% korting op de gehele rekening.

Het Strandhotel beschikt niet over een restaurant. Uiteraard kunnen wij u adviseren over leuke alternatieve in de omgeving van het hotel. Onze persoonlijke favorieten op dit moment zijn:

Het Circustheater bevindt zich op slechts zo'n 10 minuten loopafstand van het hotel.

Hier vindt u informatie over alle evenementen die deze week in Den Haag en Scheveningen plaatsvinden.
De website Denhaag.com bevat uitgebreide informatie over alle toeristische highlights van de stad.

IBAN: NL08RABO03576.74.995
BIC: RABONL2U
K.v.K.: 55441920
BTW: NL8236.12.478.B.01

Hier vindt u onze boekingsvoorwaarden